Ticking Stripe Button Down Oxford Shirt Blue

2 200,-
Størrelse

Oxford-skjorten fra Drake's er et varig ikon for herreklær, som ser like bra ut nå som det gjorde for et århundre siden. Det er en vare som er selve hjertet av det britiske merket, og dette er deres forsøk på å perfeksjonere den klassiske oxford-skjorten. Med en vanlig silhuett, flytende mellomfôr, en-nålskonstruksjon og – kanskje viktigst – en elegant rullekrage, er det en skjorte for alle anledninger.

  • Laget i Somerset, England
  • Button-down krage
  • Brystlomme
  • Perlemorknapper

100% bomull

Normal i størrelsen, god lengde. Modellen er 189cm og har på seg størrelse 40. 

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

Avslappet eleganse

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!