Chelsea Suede Brown

3 000,-
Størrelse

Opplev tidløs eleganse kombinert med uovertruffen kvalitet med Fliteless Chelsea Suede. Disse klassiske chelseaboots er laget av førsteklasses semsket skinn, perfekt for både formelle og uformelle anledninger. Med sin slitesterke gummisåle og en sofistikert design, gir disse støvlene deg stil og komfort som varer.

Semsket skinn

Fliteless er en spennende norsk bedrift som har tatt sikte på å endre spillereglene for klassiske herresko. Med et sterkt fokus på komfort og helse, har de skapt sko laget for å vare. Det som virkelig skiller dem ut, er deres innovative tilnærming til å redusere avfallsmengden ved produksjon.

Med en lidenskap for å lage produkter som er både komfortable og varige, har Fliteless skapt et konsept som ikke bare tenker på kundenes føtter, men også på å redusere overproduksjonen. Det bærekraftige engasjementet til Fliteless er tydelig i deres valg av materialer. Ved å bruke resirkulerte materialer fra gamle yttersåler, plastflasker og brukt gummi, tar Fliteless aktivt grep for å minimere miljøavtrykket.