BESTSELGER 🥇

Type White Leather

1 800,-
Størrelse

Type Sneaker fra Garment Project er en minimalstisk sko støpt på den klassiske tennissneakeren. Denne modellen er like egnet til både formell og daglig bruk. Håndlaget i Portugal laget av skinn. Denne sneakeren er bygd opp med merkets egen koppsåle, skinnforing, polstret hælbenk, samt med deres minneskum-sokk som sikrer god komfort komfort.

Farge: Hvit

Normal i størrelsen.

Garment Project er bygd på ideen om at en skikkelig fritidssko skal kunne brukes til alt, uavhengig av stil og anledning. Kent Rau Madsen startet merket i 2013, men skoene er i stadig utvikling, og alltid med en intensjon om komfort og tekniske detaljer. Alle merkets modeller blir produsert i Portugal, som er blant verdens fremste innen produksjon av sko.

Skandinavisk minimalisme

Skoene fra Garment Project er minimalistiske, stilrene og allsidige. Modellen Type har vært en bestselger i flere år hos både Retro Nordre, Retro Bergen og nå også på retro.no. Vi får stadig inn flere colorways av den populære sneakeren, i tillegg til at vi stadig utforsker nye modeller. Vi er glade for at vi nå også kan tilby Garment Project til dame, i første omgang med modellene Type White Leather og nyheten Ella.

Shop the look