Toilldag dame

TOILLDAG DAME

Lørdag 16. mars braker det løs med Toilldag igjen hos Retro i Mathesongården og Retro i Nordre gate i Trondheim! Da har du muligheten til å sikre deg masse godbiter til garderoben fra kjente merker som Acne Studios, Hoka, Holzweiler, Julie Josephine, Hestra, Blæst, Onesto, Stenströms, Tiger of Sweden og Salomon til -60%! 

Til toillate priser finner du blant annet varme cardigans fra Holzweiler, skinnvotter fra Hestra, klassiske skjorter, t-skjorter og gensere fra Julie Josephine, crew neck gensere fra Acne Studios, spreke joggesko fra Hoka og tekniske og stilrene jakker fra Blæst. 

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker og kan variere noe fra butikk til butikk. Enkelte tilbud finner du i nettbutikken fra lørdag kveld.

Velkommen innom våre Retrobutikker i Trondheim lørdag den 16. mars fra kl. 09-18 for toillate priser og en trivelig handel! 

(Med forbehold om skrivefeil).

-60
Hoka
Joggesko fra Hoka

Joggesko fra Hoka

Joggesko fra Hoka i freshe farger til våren! Disse kjennes svært komfortable på føttene, og er perfekt til lange turer og løping. De har god demping og en enkel stramming ved tungen på skoene. 

Førpris: 2200,- Toillpris: 880,-

Shop Hoka på -60%

Tine Cardigan fra Holzweiler
Tine Cardigan fra Holzweiler

Tine Cardigan fra Holzweiler

Tine Fluffy Cardigan i gul og lilla er en storfavoritt! Bruk den over kjoler i sommer, eller style sammen med jeans og dressbukser for en avslappet hverdagslook. Tine Fluffy er laget av en myk alpakkablanding og kjennes behagelig på hele dagen. 

Førpris: 3800,- Toillpris: 1520,-

Shop Holzweiler

Cardigan fra Holzweiler
Cardigan fra Holzweiler

Strikk og cardigan fra Holzweiler

Varm og myk cardigan og strikkegenser fra Holzweiler som tilbyr den perfekte kombinasjonen av komfort og stil, og vil bli din trofaste følgesvenn gjennom kjølige dager. Cardiganen er designet med en lang lengde og knappelukking foran. Genseren har en avslappet passform. Bruk de sammen, eller style de hver for seg! Cardigan kommer i grå og beige.

Førpris cardigan: 4500,- Toillpris: 1800,- 

Førpris strikkegenser: 3500,- Toillpris: 1400,-

Shop strikk fra Holzweiler

Ytterjakker fra Blæst
Ytterjakker fra Blæst

Ytterjakker fra Blæst

Tekniske ytterjakker fra Blæst i modellen Fjord. Jakken er vind- og vanntett, har en stor og praktisk hette, reflekterende detaljer og praktiske lommer. Denne jakken er perfekt til både regn og vindfulle dager. Kommer i beige og svart.

Førpris: 3900,- Toillpris: 1560,- 

Shop jakker fra Blæst

Gensere fra Acne Studios
Gensere fra Acne Studios

Collegegenser fra Acne Studios

Komfortabel og stilren collegegenser fra Acne Studios. Bruk genseren sammen med dine favorittjeans og sneakers for en avslappet hverdagslook, eller sprit opp antrekket med å bruke den under en blazer sammen med dressbukser og skoletter! Kommer i blå og rosa.

Førpris: 3800,- Toillpris: 1520,-

Shop collegegenser fra Acne Studios

Strikkegenser fra Filippa K
Strikkegenser fra Filippa K

Myk strikk fra Filippa K

Myk og stilren strikkegenser fra Filippa K. Structure Yak Sweater er laget av ull og yak, og har en cropped, men avslappet passform, v-hals og zigzag-mønster. Genseren kommer i grå og beige. Denne er like perfekt til kjølige vår- og sommerdager, som til høsten og vinteren. 

Førpris: 4100,- Toillpris: 1640,-

Shop strikk fra Filippa K

Gensere fra Julie Josephine
Gensere fra Julie Josephine

Gensere fra Julie Josephine

Lette strikkegensere og cardigan fra Julie Josephine. Disse er supre til våren og sommeren. Bruk de over kjolen på sene sommerkvelder, eller style sammen med jeans og sneakers for en klassisk vårlook. Genserne kommer i blå og hvit med blå striper. Cardiganen kommer i hvit med brune knapper og lommer foran. 

Førpris: 4000,- Toillpris: 1600,- 

Shop gensere fra Julie Josephine

T-skjorter fra Julie Josephine
T-skjorter fra Julie Josephine

T-skjorter fra Julie Josephine

Oversized t-skjorter fra Julie Josephine i cropped lengde. T-skjortene er laget av en myk bomullsblanding og er perfekt til våren og sommeren! De kommer med mørkegrå striper, blå striper og lyseblå.

Førpris: 1300,- Toillpris: 520,-

Shop t-skjorter fra Julie Josephine

Skjorter fra Julie Josephine
Skjorter fra Julie Josephine

Skjorter fra Julie Josephine

Klassiske skjorter fra Julie Josephine som passer like godt til hverdagen som til finere anledninger! Styles enkelt sammen med jeans eller dressbukser for en elegant hverdagslook, eller under blazere sammen med skoletter for en mer pyntet look. Kommer i tre ulike farger.

Førpris: 3200,- Toillpris: 1280,-

Shop skjorter fra Julie Josephine

Votter fra Hestra
Votter fra Hestra

Votter fra Hestra

Varme og myke votter fra Hestra i skinn med glidelåslukking foran. Disse vottene er fantastiske til høsten og vinteren. De er tilgjengelige i Svart, rød, mørk grønn og burgunder. 

Førpris: 750,- Toillpris: 300,-

Shop votter fra Hestra

Sneakers fra Salomon
Sneakers fra Salomon

Sneakers fra Salomon

Speedverse visker ut linjene mellom det kjente og det futuristiske. Dette er en dristig, moderne nytolkning av det anerkjente Salomon-ikonet Speedcross, og utfordrer punktet hvor utendørs aktiviteter møter det urbane bylivet. Komfortable og stilrene sneakers til både trening og hverdagen!

Førpris: 1600,- Toillpris: 640,-

Shop sneakers fra Salomon

-40
Diverse joggesko fra Hoka
Diverse joggesko fra Hoka

Diverse joggesko fra Hoka

Diverse joggesko fra Hoka i ulike modeller og farger. Dette er de perfekte skoene til både hverdagen og trening. Hoka er lette sko, og har såler som demper godt. Finn ditt favorittpar i dag!

Førpris: Opptil 2400,- Rabatt: -40% 

Shop Hoka på -40%

Sneakers fra New Balance
Sneakers fra New Balance

Sneakers fra New Balance

Stilrene sneakers fra New Balance! Denne skoen er en global motefavoritt og er perfekt til våren og sommeren. Style sammen med dressbukser og en oversized kåpe for en avslappet hverdagslook. 

Førpris: 1800,- Nå: 1080,-  

Shop New Balance sneakers

toilldag
Vesker fra Aesther Ekme

Vesker fra Aesther Ekme

Fra Aesther Ekme finner du flere vesker på -30%. Her finner du vesker av skinnkvalitet med tidløse design, som kan brukes både til fest og hverdagen. Aesther Ekme leverer vesker du kan bruke år etter år! 

Førpris: Opptil 5000,- Nå: -30%

Shop Aesther Ekme