Sculptural Trouser Parrot Green

7 100,-
3 550,-
Størrelse

Sculptural trouser fra Victoria Beckham er en lekker dressbukse i fresh grønn farge. Den har rette, vide ben, og er middels høy på livet. Buksen har stikklommer og to baklommer. Style buksen med blusen som hører til, Fitted short sleeve shirt.

Farge: grønn

100% viscose.

Modellen er 180 cm og bruker str. 36. Normal i størrelsen. 

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look