Ny farge!

Besseggen Down Jacket Taupe

5 500,-
Størrelse

Favoritten Besseggen vinterjakke fra Holzweiler er tilbake!

Besseggen vinterjakke har en matt overflate,  og er chunky og med kraftige og stilrene detaljer.  Besseggen har en lun og beskyttende hette og to sett med lommer i fronten på jakken. Jakken lukkes med glidelås og borrelås. Hetten er avtakbar. Holzweiler Besseggen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader og har vannavisende materialer i lett regn- og snøvær. Hvit kontrastlogo med Holzweiler på brystet. Fyllet i denne jakken er laget av overskuddsmateriale fra matproduksjon. 

Farge: Brun

Yttermateriale: 55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). 

Fyll: 80% andedun, 20% andefjær. 

Materiale fôr: 100% resirkulert nylon. Fyllet i denne jakken er laget av overskuddsmateriale fra matproduksjon.

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.