BESTSELGER 🥇

Loen Down Jacket Black

6 200,-
Størrelse
Loen Down Jacket fra Holzweiler er en lengre versjon av den populære dunjakken Bessegen, fra samme merke. Loen har en matt overflate og er chunky og har kraftige og stilrene detaljer. Jakken lukkes med glidelås og borrelås og har en lun hette. Holzweiler Loen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader og har vannavisende materialer i lett regn- og snøvær. Designet med hvit Holzweiler kontrastlogo på brystet. 
 
Farge: Sort

Yttermateriale: 55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). 

Fyll: 80% andedun, 20% andefjær. 

Materiale fôr: 100% resirkulert nylon. 

Modellen er 180 cm og bruker str. small. 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look