Besseggen Down Jacket Teal

5 500,-
Størrelse

Varm boblejakke fra Holzweiler i fargen Teal! Besseggen Down Jacket i fargen Teal er en nyhet fra Holzweiler denne sesongen! Dunjakken har en god og romslig avtakbar hette, to store lommer foran og Holzweiler-logo på brystet. Jakken har en matt overflate, og er chunky med kraftige og stilrene detaljer. Lukkes med glidelås og borrelås. Holzweiler Besseggen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader og har vannavisende materialer i lett regn- og snøvær.

Farge: Teal (Lys grågrønn farge)

Yttermateriale: 55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). 
Fyll: 80% andedun, 20% andefjær
Materiale fôr: 100% resirkulert nylon

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small. Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look