Bjorli Dusty Green

5 000,-
Størrelse

Bjorli Dusty Green er en lett dunjakke/parkas fra Blæst i nydelig grønn farge. Silhuetten er ren med minimale linjer. Dette er den perfekte jakka for deg som ønsker å holde deg varm og komfortabel gjennom høsten. Dette er den oppdaterte versjonen av Bjorli fra høsten 2022.

Detaljer: 

  • Rett passform. 
  • Refleksdetaljer. 
  • Glidelås foran. 
  • Nedre sidelommer med glidelås.
  • Armlomme med klaff. 
  • Justerbar hette og krage. 
  • Justerbar ermeåpning med elastisk lycramansjett. 
  • Elastisk snor i underkant. 
  • Tapede forseglede sømmer.

Farge: Grønn (merkets fargenavn: Dusty Green)

100% resirkulert polyester. Fylling - RDS-godkjent 90% andedun, 10% fjær.  

3-lags TPU-laminering. Vanntetthet: 20 000 mm. OEKO-TEX standard 100 Klasse ll. Blåsign. 2L Care-Tech Pro. Pusteevne: 10 000 gm/24 timer.

Normal i størrelsen. 

På Retro er vi stolte av å kunne tilby dette merket til våre kunder. Blæst produserer ikke bare tekniske jakker som kan brukes i all slags vær, men jakkene deres har også et tidløst design som gjør at de ikke går av moten. Bergen poncho er en storfavoritt år etter år, og kommer i flere farger. Aalesund poncho har lommer med glidelås på sidene og glidelås i halsen, Bergen poncho har den karakteristiske lommen foran og refleksdetaljer. Favoritter innen vinterjakke-sortimentet fra Blæst er Stordal Jkt og Rauma Jacket til herre og Bjorli og Sæbø til dame. Bla deg gjennom utvalget av regnjakker, poncho og vinterjakker - vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter! 

Regnponcho og jakker som ikke går av moten

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, Ålesund, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy og tekniske vinterjakker, laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr vinterjakker, regnjakker og et stort utvalg av regnponcho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst.