Flair Dark Olive

4 500,-
Størrelse

Flair fra Scandinavian Edition er en lengre modell som gir et kult og avslappet uttrykk. Jakken har romslig hette og fine detaljer. Den har god stretch og er behagelig å ha på. En perfekt jakke for både vår, sommer og høst. Kombiner den sammen med dunjakken eller vesten fra samme merke for helårsbruk. 

Farge: Dark Olive

100% vind- og vanntett. 100% polyester. 

Modellen er 168 cm og bruker størrelse small. 

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.