W Enigma Parka Black

9 000,-
Størrelse

Enigma parka fra Ubr er en fantastisk dunjakke med lengde til litt over kneet, hette og fireveis stretch som gjør den særdeles behagelig på. Enigma er i gåsedun av svært høy kvalitet,. I siden er jakken utført i primaloft, som sørger for økt bevegelighet og en smalere  passform. 
Avtagbar kaninpelskrage. Pelsen som er brukt er et biprodukt fra matproduksjon. 

Farge: Sort

Shell: 81% nylon, 19% elastan, Membran: 100% polyrethan. 
Fyll: 90 % gåsedun, 10% gåsefjær, fyllgrad 800gr.

Jakker fra Ubr er noe små i størrelsen, så anbefaler å gå opp en størrelse. Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med. 

Shop the look