Signature Trench Khaki

9 500,-
Størrelse

Signature Trench fra Toteme i slitesterk og vannavstøtende gabardin i bomullsblanding. Den er designet for en løs passform. Knepping i front, sidelommer og markerte mansjetter. En superlekker kåpe i klassisk trenchfasong som du kan ha lenge, og style til mange ulike antrekk. Bruk den oppkneppet for å vise glimt av det monogramtrykte satengfôret. Dette er den perfekte vårjakken!

  • Oversized passform med senkede skuldre
  • Khaki beige
  • Knapping foran
  • Sliplommer
  • Brunt monogram-trykk sateng fôr

Farge: Khaki

75% bomull, 25% polyester. Må renses.

Normal i størrelsen. Modellen er 173 cm og bruker str. 36.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look