Panelled Shirt Dress Oxford Blue

8 800,-
Størrelse

Blå midikjole med korte ermer fra Victoria Beckham. Panelled Shirt Dress Oxford Blue er laget i organisk bomullspoplin og har en moderne, strømlinjeformet estetikk. Skreddersydde designdetaljer inkluderer krage, skjult knappelukking foran og tilpasset midjelinje. Lave skuldre gir en avslappet men elegant look.

  • Laget av bomullspoplin
  • Korte ermer
  • Smalnet midje for en flatterende passform
  • Krage
  • Skjult knappelukking
  • Mansjetter med gullknapper

Farge: Blå 

100% organisk bomull. 

Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse 36. Normal i størrelsen. 

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look