Jorina Skirt White

2 600,-
Størrelse

Jorina Skirt White er et voluminøst mellomlangt A-linjeskjørt laget av bomull. Med sin voluminøse silhuett og flatterende boksfolder både foran og bak, skaper dette skjørtet fra Stylein en drømmende estetikk som passer perfekt til sommergarderoben. De integrerte lommene på sidene tilbyr praktisk funksjonalitet uten å gå på kompromiss med stilen. Med et bredt elastisk bånd i livet sikrer dette skjørtet en perfekt passform og optimal komfort hele dagen. Oppdag en tidløs sommerstil med Jorina Skirt fra Stylein.

  • Mellomlangt skjørt
  • Boksfolder både foran og bak
  • Integrerte lommer på sidene
  • Bredt elastisk bånd i livet

Farge: Hvit

100% bomull.

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look