Chain Pouch With Strap Black

14 400,-
Størrelse

Chain Pouch er laget i utsøkt Nappa-skinn, og har avtakbart håndtak for allsidig styling. Vesken fra Victoria Beckham er leken og samtidig sofistikert. Funksjonene inkluderer et mellomrom med glidelås, avtakbar reim og utvendig gulltonet kjededetalj inspirert av en av Victorias vintage klokkeremmer. Style den under armkroken, slipp håndleddet gjennom kjedestroppen eller bær den i hånden for enkelhet.

  • Mellomrom med glidelås
  • 50 cm avtakbar stropp
  • Laget av utsøkt Nappa-skinn

Farge: Svart

100% skinn

Høyde: 20 cm

Bredde: 28 cm

Dybde: 12 cm

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!