Mini Pouch With Long Strap Black

9 800,-
Størrelse

Mini Pouch fra Victoria Beckham med lang stropp! I klassisk svart gir den gullfargede klokkeremmen til Mini Chain Pouch en slående detalj. Omarbeidet med en lang stropp, tilbyr Mini Chain Pouch forbedret funksjonalitet, som gir mulighet å bære vesken som skulderveske, crossbody eller pochette etter behov. Laget i det smidigste lammeskinnet og har en polert finish. 

  • Laget av lammeskinn
  • Lang stropp
  • Gullfarget detalj

Farge: Svart

100% skinn

 

Høyde: 12 cm

Bredde: 18,5 cm

Dybde: 8 cm

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!