Lodge Hoody - R Atlantic Navy

7 600,-
Størrelse
Lodge Hoody fra Canada Goose er en genial vindtett lettdunsjakke egnet for litt kraftigere bruk. Jakken er forsterket med RipStop-nylon og har mansjetter i stretch som sitter tight og godt rundt håndleddet. Lodge Hoody har en forlenget hale for ekstra beskyttelse mot vinden samt en foret hette. Jakken er "packable" og kan brettes inn i seg selv i den høyre sidelommen og tar minimalt med plass. 
 
HyBridge Lite ligger på level 2 av 5 på Canada Goose Thermal Experience Index (THI) og presterer best i temperaturer fra 0 / -15 grader celcius.
 
Farge: Blå 

Canadisk gåsedun med 750 Fill Power

Modellen er 187cm og har på seg størrelse M.

Normal i størrelsen

Canada Goose ble startet i en liten lagerbygning i Toronto, Canada i 1970. Siden den gang har de utviklet yttertøy til det ypperste. De kommer stadig med nye unike design, materialvalg og fortsatt den samme gode kvaliteten. Canada Goose sin Expedition parkas har vært fast følgesvenn til den første kanadieren som besteg Mount Everest, Laurie Skreslet. Søker du den perfekte parkasen for å virkelig holde varmen er Canada Goose alltid et sikkerstikk og en god investering.