Lodge Hoody - R Atlantic Navy

9 150,-
Størrelse
Lodge Hoody fra Canada Goose er en genial vindtett lettdunsjakke egnet for litt kraftigere bruk. Jakken er forsterket med RipStop-nylon og har mansjetter i stretch som sitter tight og godt rundt håndleddet. Lodge Hoody har en forlenget hale for ekstra beskyttelse mot vinden samt en foret hette. Jakken er "packable" og kan brettes inn i seg selv i den høyre sidelommen og tar minimalt med plass. 
 
HyBridge Lite ligger på level 2 av 5 på Canada Goose Thermal Experience Index (THI) og presterer best i temperaturer fra 0 / -15 grader celcius.
 
Farge: Blå 

Canadisk gåsedun med 750 Fill Power

Modellen er 187cm og har på seg størrelse M.

Normal i størrelsen

Canada Goose ble startet så tidlig som i 1970 i en liten lagerbygning i Toronto, Canada. Helt siden den gang har de designet og utviklet sitt yttertøy og sine vinterjakker til det den ypperste kvalitet. De kommer stadig med nye unike design og innoverende materialvalg, uten å gå på kompromiss med den velkjente kvaliteten. Canada Goose sin Expedition parkas har vært fast følgesvenn til den første kanadieren som besteg Mount Everest, Laurie Skreslet. Fremdeles er modellen blant merkets største kommersielle suksesser, og en ytterjakke som overgår det meste av yttertøy for ekstreme forhold.

Retro og Canada Goose

I en årrekke har Canada Goose vært et fast inventar i sortimentet hos Retro. I en tid hvor merket reduserer antall utsalgssteder og prioriterer utvalgte forhandlere, er vi stolte over at vi er en av de største forhandlerne av Canada Goose i Norge. Hos oss kan du være sikker på at du finner en vinterjakke som kan følge deg i mange år fremover. Velg blant vinterjakker som Expedition Parka, Langford Parka, Crofton/Cypress Puffer eller Lodge Hoody, eller se vårt store utvalg av vester som Crofton, Cypress eller Garson, strikk som Stormont og Amherst. Vi har alltid også et stort utvalg luer og annet tilbehør. Søker du den perfekte parkasen eller dunjakken for å virkelig holde varmen er Canada Goose alltid et sikkert stikk og en god investering. Utforsk vårt store utvalg av vinterjakker og vester fra Canada Goose og finn dine favoritter.