Stette Jacket Black

3 500,-
Størrelse

Stette Jacket fra er en ny jakkemodell fra det norske merket Blæst. Jakken er vind- og vanntett, har stor hette og to romslige lommer med glidelås. Bruk den til både urbane byturer og til friluftsliv. Jakken bruker merkets anerkjente 3L Dry-Tech Pro og teipede sømmer for beskyttelse også i de mest regnfulle forhold.

  • Vann- og vindtett jakke
  • 3L Dry-Tech Pro
  • 3-lags TPU-laminering
  • Teipede sømmer
  • Oversized passform

100% polyester

Normal i størrelsen, avslappet passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

På Retro er vi stolte av å kunne tilby dette merket til våre kunder. Blæst produserer ikke bare tekniske jakker som kan brukes i all slags vær, men jakkene deres har også et tidløst design som gjør at de ikke går av moten. Bergen poncho er en storfavoritt år etter år, og kommer i flere farger. Aalesund poncho har lommer med glidelås på sidene og glidelås i halsen, Bergen poncho har den karakteristiske lommen foran og refleksdetaljer. Favoritter innen vinterjakke-sortimentet fra Blæst er Stordal Jkt og Rauma Jacket til herre og Bjorli og Sæbø til dame. Bla deg gjennom utvalget av regnjakker, poncho og vinterjakker - vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter! 

Regnponcho og jakker som ikke går av moten

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, Ålesund, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy og tekniske vinterjakker, laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr vinterjakker, regnjakker og et stort utvalg av regnponcho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst. 

Shop the look