Eksklusiv komfort: Utforsk UBRs tekniske jakker

Inspirasjon 01.03.24

UBR tilbyr utsøkt kvalitet og design

UBR tilbyr jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær.

Vi har fått både påfyll og nyheter til dame fra merket. W Skylar Coat D Sand er en helt ny jakke denne sesongen, som er designet med en klassisk krage, skjult glidelås -og magnetisk knappelukking. Den har et belte i midjen for en flatterende passform.

Elektra Coat Navy er en tidløs jakke som vil passe inn i de fleste garderober. Jakken har en lengde til ca midt på låret, som gir deg ekstra beskyttelse mot regn, samtidig som den gir deg en elegant og tidløs look. 

Nå som våren nærmer seg, tilbyr UBR den perfekte vårjakken. De kan styles sammen med både jeans og dressbukser, sneakers og skoletter. Er du på utkikk etter en vårjakke som tåler mye vær, er jakkene fra UBR et godt valg. 

Utforsk utvalget av jakker fra UBR til dame, og finn din neste allværsjakke!

UBR W Elektra Coat Navy
UBR W Elektra Coat Navy
UBR W Elektra Coat Navy
UBR W Skylar Coat D Sand
UBR W Skylar Coat D Sand
UBR W Skylar Coat D Sand

Shop