W Althena Coat Pure Black

5 000,-
Størrelse

W Althena Coat jakke fra norske UBR er en 100% vanntett og pustende jakke med innsvinget, feminin passform og en beskyttende og romslig hette. Den er perfekt for bruk i overgangssesongen, vår, sommer såvel som høsten! Jakken har en rekke tekniske kvaliteter som gjelder alle jakkene fra Ubr. Jakken har 4-veis stretch som gjør den svært behagelig på, og har i tillegg Regulator (TM) laminert membran. Den lukkes med YKK-glideslås og er skjult bak en glidelåsstolpe, som gjør at den får et stilrent utseende. Althena jakke er lett - den veier kun 500gram.

Passer til bruk i temperaturer mellom 0 - 20+ C.

Farge: Svart

100% vanntett og pustende. Vannsøyle: 20.000 mm. Pusteevne: 20.000g/24h

Jakken kan oppleves som noe liten, så gå gjerne opp én størrelse hvis du også ønsker å ha plass til et ekstra lag under. Perfekt å ha over en tynn sommerdunsjakke eller vest når været krever det. Modellen er 166 cm og har på seg str. small.

UBR tilbyr jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. UBR er et norskt merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.