W Elektra Coat Driftwood

5 000,-
Størrelse

W Elektra Coat Driftwood fra norske Ubr er en 100% vanntett og pustende jakke, perfekt for bruk i overgangssesongen, vår, sommer såvel som høsten! Jakken har en rekke tekniske kvaliteter som gjelder alle jakkene fra Ubr. Med tapede sømmer, avtagbar hette og et belte i midjen som fremhever den feminine silhuetten, har denne jakken alt du trenger for å føle deg både komfortabel og stilig i enhver situasjon. Jakken har også 4-veis stretch, som sikrer at du har full bevegelsesfrihet og god komfort hele dagen. Elektra Coat er en tidløs jakke som vil passe inn i de fleste garderober. Jakken har en lengde til ca midt på låret, som gir deg ekstra beskyttelse mot regn, samtidig som den gir deg en elegant og tidløs look. 

Farge: Driftwood

100% vanntett og pustende. Vannsøyle: 20.000 mm. Pusteevne: 20.000g/24h

Jakken kan oppleves som noe liten, så gå gjerne opp én størrelse hvis du også ønsker å ha plass til et ekstra lag under. Perfekt å ha over en tynn sommerdunsjakke eller vest når været krever det. Modellen er 166 cm og har på seg str. small.

UBR tilbyr jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. UBR er et norskt merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.