Sneakers som tar deg gjennom våren med stil og komfort

Inspirasjon 02.03.23

Vårens sneaker-trender: Farger og materialer

Nå har vi endelig kommet til årets første vårmåned, noe som betyr at det snart er på tide å bytte ut vinterskoene med nye freshe sneakers! En populær trend for våren er knalle farger, både på klær og sko, men også de mer klassiske fargene som beige, hvit, sort og grå. Nyanser som kan gi et subtilt og elegant preg på antrekket ditt. 

En annen sneakertrend er retro sneakers. Disse klassiske skoene fra 80- og 90-tallet har gjort et comeback, så er du på utkikk etter sko som faller under denne trenden, er sneakers fra New Balance og Salomon et godt valg. 

Vi har et bredt utvalg av vårens sneakers i ulike design og farger fra merker som New Balance, Salomon, Diemme, Veja, Hoka, Toteme og Common Projects. Kos deg med å finne dine favoritter! 

Sneakers til de sporty og stilbevisste

De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Siden da har New Balance blitt en global leverandør av sko til sporty og stilbevisste mennesker verden over.

Utforsk

Luksuriøse sneakers

Historien om Common Projects startet da Peter Poopat og Flavio Girolami møttes. De delte en felles lidenskap for sneakers. De hadde enda ikke funnet en førsteklasses fritidssko som skulle føles luksuriøs, uten å ofre noe på stil.

Sammen med en fabrikk i Italia produserte de sin første sko “Achilles” og startet Common Projects i 2004.

Merket lar seg inspirere av forskjellige skotyper fra både basket, tennis og løping. Alle skoene produseres i Italia av de ypperste materialer for god komfort og kvalitet.

Fra sport til det urbane landskapet

Salomon hadde sin start i 1947 i de franske alpene og produserte i starten slalomsko, skisko, rulleskøyter og ski. I 2002 lagde de sin første modell av løpesko som i dag er utgitt på nytt for street fashion markedet. Salomon har mestret overgangen fra sport til det urbane landskapet og har i dag tursko og løpesko i utallige modeller som passer like godt å bruke på tur som i hverdagen.

Utforsk

Klassiske sneakers

Veja er et fransk motehus som designer og produserer sko og accessoirer. Alt produseres på økologisk vis og av bærekraftige materialer som for eksempel såler av rågummi. Ønsker du en klassisk sneaker med det lille ekstra er Veja absolutt et godt valg!

Utforsk

Utforsk flere sneakers

Sneakers er en flott måte å gi et løft til ethvert antrekk, og det finnes utallige valgmuligheter for å passe din stil og personlighet. 

Utforsk resten av vårt sneakerutvalg!