Trendy sandaler til sommeren

Inspirasjon 15.05.24

Sandaler

Sandaler - et must i sommergarderoben

2024-kolleksjonen av sandaler for dame, er en hyllest til tidløs eleganse og moderne design. Med et utvalg av klassiske og populære stiler er disse sandalene det perfekte tilbehøret til enhver sommergarderobe. Utforsk utvalget av sandaler fra merker som BirkenstockSleepersUGGToteme og Acne Studios

Sandaler i skinn

Fra Birkenstock finner du blant annet sandaler i de populære modellene Boston og Arizona  i semsket skinn. I glatt skinn finner du elegante slip on sandaler fra Acne Studios som kan styles til både linbuksen og kjolen i sommer. Vi har også sandaler i skinn fra Toteme som fint kan styles til alle antrekk denne sesongen!  

Flip flops til stranden og jobb! 

Fra det populære merket Sleepers finner du flip flops som like fint kan brukes til linbuksen eller jeansen på jobb, som de kan brukes til bikinien på stranden i sommer. Laget av naturgummi og i alle fargene du kan tenke deg, garanterer vi at du kommer til å forelske deg i disse! Her kan du lese mer om flip flops fra Sleepers.

Birkenstock Boston sandaler

Birkenstock Boston er en ikonisk klassiker som aldri går av moten. Laget med komfortable såler og håndverk i førsteklasses skinn. I tillegg til bestselgeren Birkenstock Boston Taupe, har vi også fått inn nye farger til sesongen! Utforsk vårt utvalg av Birkenstock sandaler og opplev den ultimate følelsen komfort og stil!

Shop sandaler

Birkenstock sandaler
Birkenstock sandaler