W Thundra Parka Black

10 000,-
Størrelse

Varm parkas med stor hette! W Thundra Parka fra UBR er en parkas fylt med premium gåsedun for maksimal beskyttelse mot vinterkulden. Dette er en klassisk og tidløs parkas du kan ha i mange år.

  • Klassisk og tidløs
  • Varm med romslig hette
  • To sidelommer og glidelåslukking

Farge: Svart

800 Fill Power – 90/10 Goose Down, 20.000 mm vanntett stoff, vindtett. 4-veis stretch. 

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small. Normal i størrelsen. Ligger du mellom to størrelser anbefaler vi at du går en størrelse opp slik at du beholder varmen. Blir jakken for trang, mister du en del av varmen. 

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med. 

Shop the look