BESTSELGER 🥇

Raptor Vest Black

3 000,-
Størrelse
Raptor Vest fra UBR er en ultralett vest for allsidig bruk på vår og høst. Vesten kan brukes som en jakke-erstatning i på mildere dager, eller som et ekstra isolerende lag under frakk eller parkas på de kalde dagene.
 
Vesten er vind- og vannavstøtende og holder varmen godt gjennom 60 g Primaloft Innovation.
 
  • Vindtett og vannavstøtende
  • Utmerket pusteevne
  • Full stretch HD-stoff

Farge: svart

 

Normal til litt liten i størrelsen.

Modell nr. 1 er 189cm og bruker størrelse large. 

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.