Regulator Coat Night Olive

6 000,-
Størrelse

UBR Regulator Coat – Den ultimate tekniske frakken som forener funksjonalitet med eleganse. Enten du skal på en formell begivenhet eller ønsker å holde deg tørr og varm under utfordrende værforhold, er denne frakken din pålitelige følgesvenn.

Vanntetthet på 20.000 mm holder deg tørr i regn og snø.
Innovativ DWR-behandling lar vannet prelle av.
UBR Dynamic™ 4-Way Stretch Garment Construction gir komfort og fleksibilitet.
Slank passform og PrimaLoft-isolasjon.
Høy pusteevne gir komfortabel ventilasjon.
Anbefalt temperaturrange: -5 til +10 grader.

Farge: grønn (dark olive)

 

100% polyester

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.