SuperSonic Vest Navy

3 500,-
Størrelse
SuperSonic Vest Navy er en kanalquiltet dunvest med fireveis-stretch fra norske UBR. Vesten har et ytre skall laget av et teknisk blandingsmateriale med pustende samt vind- og vannavvisende egenskaper. Plagget er eksepsjonelt lett, tynt fôret og et perfekt valg til vår og høst. Vesten kan også brukes som et isolerende lag under en ytterjakke.
 
Detaljer:
 
YKK toveis glidelås.
To frontlommer med glidelås og tre innerlommer.
Ytterstoff med DWR-belegg.
Sømmer som ikke slipper dun igjennom.
Elastik rundt ermene og nederst på plagget.
Logo-detaljer.
 

Litt liten i størrelsen. Gå gjerne opp om du ligger mellom to størrelser.

Modellen er 189 cm og bruker størrelse large.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.