Black Storm Boot Black

4 500,-
Størrelse

UBR har siden 2009 skapt teknisk tøy for bylivet med tidløs skandinavisk design som passer den moderne forretningsmannen. Denne vinteren tar de et nytt steg med The Black Storm™ Boot – kombinerer stil, funksjonalitet og komfort for den utfordrende skandinaviske vinteren.

  • Europeisk Premium ETP™-lær - Myk luksuriøs følelse og fleksibel, vil gi utmerket komfort og solid holdbarhet med god pleie.
  • Vibram® Arctic Grip yttersåle - Forbedret grep på kalde, isete eller snødekte overflater.
  • Climashield™ Expedition Isolasjon - Den eneste syntetiske isolasjonen med innebygd 4-veis stretch, som skaper den perfekte passformen for fottøy.
  • Konstruert letthet - Alle aspekter av støvelen er konstruert med tanke på letthet
  • Overlegen Step™ Demping - Overlegen demping under foten, stabil, men fleksibel konstruksjon
  • Vannbestandig beskyttelse - Black Storm™ Boot tilbyr en høy grad av vannavstøtende egenskaper

Opplev vinteren med stil og komfort. Black Storm™ Boot kombinerer avansert teknologi med europeisk håndverk for å møte selv de tøffeste vinterstormene.

Såle: Vibram® Arctic Grip

Lær: Premium European ETP™

Isolasjon: Climashield™ Expedition Insulation

UBR tilbyr jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. UBR er et norskt merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.