EX-3 Coat Delta Black Knight

6 500,-
Størrelse

EX-3 Coat Delta fra UBR er en teknisk vår- og høstjakke, utviklet i samarbeid med Mi6 Secret service-personell. Jakken er stilren med glidelås med åpning i topp og bunn, med "Business Inside" lommesystem. 
EX-3 Coat Deltal er 100% vanntett med 20.000 mm vanntetthet, 20.000 g/24h pusteevne, tapede sømmer og den veier kun 530gram. 

Anbefalt for temperaturer mellom +0 C og +20 C. 

Farge: Sort

Regulator laminated membrane, 4-veis stretch

Modellen er 189 cm høy og har på størrelse large.

Normal i størrelsen. 

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.